Blog

Open Ateliers Route Oost 2013

Beste vrienden van LETTIS SCHONE KUNST,

Het weekend van 8 en 9 juni is dan eindelijk de Open Atelier Route Oost!!

Van alle kunstenaars die meedoen is er een werk te zien in het CBK gebouw, aan de Oranje Vrijstaatkade 71, 1093 KS, te Amsterdam.  Dat is een mooi startpunt voor uw atelier-route, want u kunt hier ook een plattegrond van de gehele route meenemen.  Zelf ben ik op dezelfde Oranje Vrijstaatkade aanwezig, bij Sportsworld, een sportcentrum, met een mooi stijlvol grandcafé.  Zowel zaterdag 8, als zondag 9 juni kunt u daar nieuw werk van mij zien en een heerlijk kopje koffie drinken. Ik hoop u daar te mogen ontmoeten!

Voor meer informatie: www.openateliersoost.nl

Groet, Lettie Bras.

 

Expositie -In beleving-

Beste vrienden van LETTIES SCHONE KUNST,

De expositie  -In beleving-  is geopend en u kunt 18 schilderijen van mij, Lettie Bras, bekijken tot 4 juli, in een prachtige ruimte en bij het gastvrije De Derde Schinkel.

Stichting De Derde Schinkel,  Derde Schinkelstraat 9,  Amsterdam.  In het weekend gesloten.

 

Opening expositie -In beleving- 29 mei 2013

Beste vrienden van LETTIES SCHONE KUNST,

Met bescheiden trots en een vrolijk hart kan ik jullie uitnodigen voor mijn expositie -In beleving-. Een ruime keus van mijn werk kunt u bekijken van 29 mei tot 4 juli bij Stichting  De Derde Schinkel,  aan de Derde Schinkelstraat  9,  1075  TJ,  Amsterdam.  Telefoon 020-6655801. De opening van deze expositie is 29 mei, van 16.00u tot 18.00u, en zal feestelijk aangekleed worden met lekkere hapjes en drankjes en een vleugje muziek.  Heel fijn als ik u bij deze gelegenheid mag begroeten. Tot ziens!

Groet, Lettie Bras.